Jordi Vidal Conejo - fullsizerender.jpgJordi Vidal Conejo - imagen_escaneada_6.jpg
 
Era octubre de l'any 1986. Jo, a punt de fer quatre anys. Els meus pares i jo, estavem allotjats en un hotel de Sanremo, Italia.
Era tard i jo tenia son però, en comptes de posar-me el pijama, els meus pares em van vestir per sortir. La mare, va quedar-se a l'habitació i, el pare i jo vam marxar.
Dos amics del meu pare ens van passar a recollir a la porta de l'hotel amb un cotxe petit i, al cap d'una estona vam aparcar.
Em trobava a peu de carretera, en una nit fosca, rodejat de molta gent, molt soroll i amb molt de fred. Un amic del meu pare em va posar un abric que m'anava enorme i jo, no entenia res.
De sobte, tot el bosc va començar a retronar i, en un obrir i tancar d'ulls van apareixer davant meu dues llums rodones. Era el meu primer cotxe de rallies.
 
Sóc el Jordi Vidal, nascut a Igualada (Barcelona) l'any 1983. Fotògraf, amant del motor, esports, viatges, naturalesa i animals salvatges arreu del món.
 
Ofereixo els meus serveis per fer fotografies a tot tipus de competició, expedicions, viatges, events. 

- World Rally Championship (WRC)

- MotoGP 

- Formula 1

- Dakar

- Cross Country Rallies

- World Rally Cross Championship RX

- World Touring Car Championship

- FIA Middle-East Rally Championship 

- Bajas 

- Enduro 

- SuperEnduro

- Trial 

- X-Trial

- Motocross

- Supercross 

- Futbol (Lliga, Copa del Rei, Champions,.. )

- Vuelta España, Tour de France, Giro Italia, Volta Catalunya,..

 

He visitat 35 països per tot el món (Europa, Amèrica, Àsia i Oceania) especialment zones de muntanya, Escandinàvia, Alaska i Canada.